perjantai 20. huhtikuuta 2012

Unplugged

Harvoin sitä tulee ostettua livealbumeita, mutta jostain syystä niitä aina kuitenkin kerääntyy omiin kokoelmiin. Vaikka en ihan hirveästi niistä edes pidä. DVD:t ovat sitten asia erikseen: ovathan ne huono korvike keikalle, mutta joskus kuitenkin ainoa keino nähdä bändi "livenä".

Nyt silti harhauduin hankkimaan Florence + the Machinen MTV Unplugged -albumin. Ja tietysti sen "deluxen", jonka mukana tulee sekä CD että DVD. Eikä se huono ole - paitsi ehkä se itse levy. Konsertti videolta katsottuna on ihan mielenkiintoinen varsinkin, kun en ole naista koskaan elävänä ehtinyt vielä näkemään.

Mutta se CD... Miksi livelevyjä edes nykyään enää julkaistaan? Sehän on sama kuin jos elokuvateattereissa näytettäisiin vielä Blade Runneria. Hetkinen? Miksi kuunnella samat biisit huonommin miksattuna ja yleisön kiljumisella, jotka sinulla jo onkin. Tässä tapauksessa ne ovat silti akustisina, mutta olisihan samat kappaleet myös voinut levyttää erikseen akustispainotteisina.

Muuten siis ihan jees kamaa paitsi, että en ymmärrä "Jacksonin" tarkoitusta; Josh Homme laulaa kyllä hyvin, mutta muuten hän on aika turha.

MTV Unplugged (cd)
***

MTV Unplugged (dvd)
****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti