tiistai 11. lokakuuta 2011

Sarjakuvista

Olikohan se Stephen King, joka joskus sanoi jotakin sellaista, että mikään ei saa kirjailijaa kirjoittamaan entistä innokkaammin kuin se, että lukee julkaistua kirjallisuutta, joka on itse asiassa paljon huonompaa kuin se, mitä itse jo kirjoittaa... No, se ei voisi pitää kovinkaan enempää paikkaansa - ainakaan kyseisessä tapauksessa.

Satuin nimittäin lukemaan lyhyen sarjakuvan, joka käsitteli Lady Gagaa. Älkää kysykö miksi. Ehkä en vain ole sopivaa kohderyhmää, mutta en voinut kuin ajatella, miten tällaista Scheißea voidaan edes julkaista. Kuvitus olisi muuten ollut kai ihan käypää kamaa, mutta kun Stefani oli kuvattu blondina pikkutyttönä - niin ei helvetti sentään! Ja kun kertojanääni oli suoraan Wikipediasta, niin eipä siinä voinut muuta kuin vittuuntua.

Toivonkin, että jos koskaan itse päädyn julkaisemaan mitään näin kehnoa, niin joku haukkuu tuotokseni omassa blogissaan. Tästä kuitenkin voimaantuneena päädyin kirjoittamaan omia sarjakuva/lyhytelokuvakässäreitäni, niin jotain hyvää sentään. Mutta kysyn vaan, että kenen vastuulla on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti