lauantai 4. elokuuta 2012

Myrskyvaroitus

Kuulin vasta eilen, että sekä Tori Amokselta että Bob Dylanilta on tulossa uudet albumit. Kumpikin on niitä ihka ensimmäisiä, suuria suosikkejani, joten pitäähän tämä ilouutinen jotenkin noteerata.

Torin albumi pitää sisällään hänen vanhoja hittejään (tai harvinaisuuksiaan), joita daami on vain päättänyt levyttää uusiksi. Kuulostaapa tutulta - köh, köh - Kate Bush. Mutta on jutussa sentään jokin jippo: Rouva Amos ei nimittäin ole tyytynyt vain rahastamaan vanhoilla kappaleillaan, vaan hän on myös antanut sovittaa ne uusiksi. Nyt nimittäin luvassa pitäisi olla huomattavasti "klassisempaa" sekä jousipainottaisempaa kamaa kuin aiemmin. Night of Hunters - here I come!

Toinen levyuutinen on tietenkin rock & rollin grand old maniltä eli Robert Zimmermanilta. Herra on iältään jo reilut seitsemänkymmentä (ja musiikkia hän on tehnyt jo viitisenkymmentä vuotta). Levy taitaakin olla Bobbyn 35. tuotos. Jostain luin, että levy pitäisi sisällään "latinovaikutteita", mutta toivon totisesti, että kyseessä on pelkkä uutisankka. Levyltä kuitenkin löytyvät biisit Titanicista sekä John Lennonista. Levyn nimi myös tuo epäilyttävästi mieleen itsensä William Shakespearen.

Tori Amos: Gold Dust

Bob Dylan: Tempest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti