keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vapusta (ja vähän jostain muustakin)

Kun olimme veljeni kanssa nauttimassa vappupiknikkiä Kaisaniemen puistossa, sattui siellä eräs eriskummallinen tapaus. Katsoimme veljeni kanssa muutamaa "veljeä" kittaamassa kaljaa, jotka broidini mukaan "joivat kuin suomalaiset, vaikkei se edes kuulu heidän kulttuuriinsa". Heillä oli selvästi hauskaa: he puhelivat kovaäänisesti, minkä jälkeen osa miehistä siirtyi pelaamaan keskenään palloa. Ei siitä sen enempää.

Mutta kun olimme jo lopettelemassa ateriaamme, pari heistä oli aloittanut jonkinlaisen nyrkkeilymatsin tapaisen; pari jätkää muksi toisiaan, minkä seurauksena toinen heistä tuli tyrmätyksi. Aiheutuneen melskeen vuoksi tappeluun liittyi jossain välissä mukaan myös lapsi, nainen sekä koira. Mitä tästä pitäisi oikein ajatella?

Tämän takia me käymme sotia...

[Myönnän, että minua hieman hirvittää ajatus, että näkemykseni voitaisiin ymmärtää jotenkin väärin. Siksi sanonkin selvennykseksi, että kerron asian juuri kuten sen itse koin. Lisään vielä varmennukseksi, että aattona näin muutaman oman rotuni edustajan flaidaavan aivan samalla tavalla. Joten mitä sitten!]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti