maanantai 14. marraskuuta 2011

Star Wars 3D

Kun kävin katsomassa viime perjantaina Tennispalatsissa elokuvaa Clash of the 300 Immortal Titans, niin sitä ennen näytettiin traileri tulevasta, kolmiulotteisesta Tähtien sodasta. Tunsin itseni taas 15-vuotiaaksi pojaksi, joka teki esitelmän äidinkielen tunnille kyseisistä leffoista ja joille Star Wars oli parasta, mitä koskaan oli ollut tai tulisi ikinä olemaan.

Koska George Lucas tunnetusti tykkää uudesta teknologiasta, niin olihan tämä jo suhteellisen odotettua. Milloinhan Tarut sormusten herrasta nähdään myös valkokankaalla 3D:nä? Nythän pitäisi olla jopa niiden 10-vuotisjuhlavuosi... Ja koska Lucas myös pitää vanhojen filmiensä sormeilusta kaikkien lukuisten faniensa iloksi, niin uusissa episodeissakin on luvassa jotakin ihan uutta:

Ensimmäiseksi Yodan pitäisi olla kokonaan tehty tietokoneella, kun se vielä ensimmäisessä osassa oli karsea nukke. Toisekseen Jar Jar Binks on nyt korvattu Dave Chappellella, mikä oli jo Lucasin alkuperäinen visio, mutta joka oli kai liian hankalaa toteuttaa ekalla kerralla. Kolmanneksi Pimeän uhan pitäisi sisältää 30 sekuntia ennennäkemätöntä materiaalia, jossa Anakin Skywalker tallaa Jabba the Hutin hännän päälle. En jaksaisi millään odottaa!

Jos nyt saisin katsoa kaikki kuusi elokuvaa heti putkeen, niin nuolisin vaikka wookieta. Tai sitten pussaisin Jar Jar - noh, ehken sittenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti